Whoop-de-doo

 

zdroj whoopdedoo.cz

Produkty Whoop.de.doo kladou důraz na hygienu, funkci, jednoduchost a čistotu formy. O kvalitní materiály se starají Medical silicone,  +SWISS COTTON a Činčera studio. „Whoop.de.doo“ Anna vytvořila jako svojí diplomovou práci a nakonec se rozhodla nápad zrealizovat. Prošla si celým procesem od návrhu, přes výrobu až po prezentaci a distribuci celého produktu, a to bez investorů, manažerů či marketingových firem. Zaměřila se na výrobu v České republice. Díky tomu může být u celého procesu a osobně hlídat kvalitu a dodržení návrhu.

Chtěla jsem vytvořit ideální design, který ukáže, že i erotická pomůcka může působit lehce, elegantně a zároveň něžně. Mým cílem také bylo najít hranici mezi erotikou a medicínou a přivést na svět kvalitní produkt ve všech směrech. Nebylo to snadné, ale díky ohlasům od vás a díky ohlasům přímo od odborníků – lékařů vím, že se to podařilo.

Anna Marešovádesignérka a zakladatelka Whoop.de.doo
více projektů na www.annamaresova.com

…..

A teď pár slov … Už je to pár let co jsem byla v porotě Národní cena za studentský design a dokonalou práci co Anna prezentovala na soutěži byla pro mě ukázka profesionality a taky jsem byla nadšena, že konečně se něco děje v této oblasti erotického designu (uspokojí vás tělesně a i vizuálně a co víc si přát!) Jsem taky rád, že dále pokračuje a je to skvělá práce!


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *